DURACRETE Larex Global Floor basf

Specificații privind grosimea sistemelor DURACRETE

Sisteme DURACRETE  4 mm


-pentru temperaturi de congelare până la – 15°C
– rezistență completă până la +70 °C
DURACRETE DP 10DURACRETE DP 20DURACRETE DP 30DURACRETE HPQDURACRETE MFDURACRETE MT, DURACRETE RG


 

Sisteme DURACRETE 6 mm


– rezistență completă până la +80 °C

– curățare ușoară cu aburi

– pentru temperaturi de congelare până la – 25°C


DURACRETE DP 10DURACRETE DP 20DURACRETE DP 30DURACRETE HF, DURACRETE MT, DURACRETE RG, DURACRETE UDDURACRETE UDSR, DURACRETE TZ


 

Sisteme DURACRETE 9 mm


– rezistență completă până la +120 °C

– curățare completă cu aburi

– pentru temperaturi de congelare până la – 40°C


DURACRETE DP 10DURACRETE DP 20DURACRETE DP 30DURACRETE HF, DURACRETE IF, DURACRETE RG, DURACRETE UDDURACRETE UDSR, DURACRETE TZ


 

Sisteme DURACRETE 12 mm


– rezistență completă până la +130°C

– scurgeri ocazionale cu temperaturi până la 150°C

– curățare completă cu aburi

– pentru temperaturi de congelare până la – 40°C

DURACRETE UD,
DURACRETE UDSR, DURACRETE TZ

DURACRETE Rezistență la temperatura si soc termic.


În timp ce majoritatea sistemelor de pardoseli pe bază de rășini se înmoaie la temperaturi de 60°C sau mai puțin, sistemele de pardoseala din beton DURACRETE din rășini poliuretanice pentru solicitari extrem de grele rămân neafectate chiar si la temperaturi care depășesc 130°C.

Această rezistență extrem de ridicata la temperatură, corelată cu rezistenta la impact, permite pardoselilor din beton DURACRETEreziste la substanțe cu temperaturi extrem de mari și la șocuri termice extreme.

Pardoselile industriale din beton DURACRETE sunt disponibile în patru variante de grosimi diferite, de la pardoseli din beton de 4 mm, recomandate, până la temperaturi de maxim 70°C si se merge până la pardoseli beton DURACRETE cu grosimea de 12 mm, adecvate pentru cele mai extreme condiții, cu scurgeri ocazionale de substante din productie, procesare din industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica si industria electronica cu temperaturi de maxim 150°C.

Întotdeauna extrem de fiabil

Grosimea sistemelor DURACRETE mai mare, protejează linia de legătură cu suportul de beton împotriva presiunilor enorme la un șoc termic extrem.

Stratul de legătură sub o pardoseală DURACRETE de 9 mm, atinge 70°C în 2 minute de la contactul suprafeței cu apa aflată la temperatura de fierbere

Totuși, atunci când volumul lichidului vărsat este redus, riscul de deteriorare este puțin probabil. Astfel, de exemplu, o ceașcă de cafea la 90°C vărsată nu va deteriora o pardoseală de 4 mm grosime, dar o deversare de 1.000 litri de lichid la 90°C, probabil va produce daune. 

O pardoseală de beton DURACRETE cu grosimea de 9 mm, poate rezista la scurgeri obișnuite și regulate de apă la temperatura de fierbere pana la 130ºC.

Este evident că în medii cu șocuri termice extreme, este necesar un substrat de bună calitate, bine proiectat. În cazuri speciale, trebuie asigurată posibilitatea unor mișcări termice ample potențiale ale substratului.

Pardoselile industriale DURACRETE® sunt rentabile deoarece rezista un timp indelungat, se instaleaza rapid si indeplinesc toate nevoile industriei de procesare moderne. Reprezinta o gama unica de produse bazate pe rasinile poliuretanice pentru sarcini grele. Gama DURACRETE®, are o reputatie de neegalat in privinta performantei, construita de-a lungul a peste patru decenii de utilizare in Industria alimentara si a bauturilor, Farmaceutica si Chimica. Sistemul fost inventat in 1979 in Marea Britanie fiind primul beton poliuretanic patentat, iar performantele sale mecanice, chimice si termice, au ramas neegalate pana in prezent.

Durabil: rezistenta excelenta la impact si uzura. Multe pardoseli DURACRETE®  cu o vechime de 20-31 de ani din medii agresive sunt inca in folosinta.

Nu prezinta miros si nu contamineaza: chiar si in cazul aplicarii in zonele de procesare a alimentelor in timpul productiei.

Aplicare si intarire rapida: chiar si la temperaturi scazute. Sunt disponibile versiuni care pot fi date in folosinta dupa numai 5 ore la 10 °C, fiind ideale pentru lucrarile de renovare.

Tolerant la umiditate: pot fi instalate pe beton la 7 zile de la turnarea acestuia, fara a fi nevoie de amorse speciale, contribuind astfel la respectarea programului pentru constructile urgente.

Rezistent la soc termic: suporta lichide varsate cu temperaturi de pana la 150°C, in functie de grosime. Solutia ideala pentru zone de congelare cu temperaturi de pana la -40C.

– Igienic: poate fi curatat la fel de bine ca otelul inoxidabil si nu favorizeaza dezvoltarea biologica, ajutand astfel la mentinerea standardelor de igiena.

Certificare HACCP.

Rezistente chimice ridicate: de la acizi puternici la substante alcaline, grasimi, uleiuri si solventi care pot degrada rapid alte tipuri de pardoseli pe baza de rasini. Toate produsele din gama DURACRETE prezinta aceeasi rezistenta chimica, avand la baza aceeasi formulatie pe baza de rasini poliuretanice.

Rezistente mecanice superioare: Cu o rezistenta ridicata la impact si un modul de elasticitate scazut, pardoselile DURACRETE sunt capabile sa suporte impacturi foarte severe. Deoarece nici un material nu este indestructibil, mici defecte pot aparea, dar fisuri ale pardoselilor DURACRETE ca urmare a impacturilor nu sunt cunoscute pana acum.

Curate si sigur: pentru angajatii dvs., produsele dvs. si mediu: Certificat cu standardul Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru emisii scazute.