Fără înmuiere, delaminare.

AVANTAJELE pardoselii din beton poliuretanic DURACRETE: In pofida temperaturilor la care pot fi expuse sistemele de pardoseli DURACRETE de la -40°C până la 130°C și deversări ocazionale până la 150°C, au o rezistenta extrem de ridicata fără înmuiere, uzura sau delaminarea pardoselii DURACRETE. Șocul termic poate determina eșecul mai multor tipuri de pardoseală datorită înmuierii și eroziunii sau prin delaminare. Apare oriunde există o schimbare foarte rapidă a temperaturii. Acest lucru este cel mai frecvent întâlnit în cazul în care există deversare sau deversare de lichide la temperatură ridicată pe pardoseli obisnuite, de exemplu, în zone de coacere  sau în zone de fierbere din industria alimentara. Soluțiile de pardoseală din beton poliuretanic DURACRETE este ideala pentru astfel de medii, rezistând la socuri termice și descarcari  obișnuite de apă clocotită. În funcție de specificații, pardoselile duracrete sunt rezistente la șocuri termice de la -40°C până la +130°C.

Sistemele de pardoseala DURACRETE rezista la o gamă largă de temperaturi, de la -40°C până la +130°C, iar unele specificații pot rezista și la deversări ocazionale până la +150°C. O pardoseala DURACRETE de 9 mm grosime va rezista la deversările obișnuite inclusiv apa clocotita.

Șocul termic poate determina distrugerea mai multor tipuri de pardoseală datorită înmuierii și eroziunii sau prin delaminare. Apare oriunde are loc o schimbare foarte rapidă a temperaturii. Acest lucru este cel mai frecvent întâlnit în cazul în care există deversare de lichide la temperatură ridicată pe podea. Soluțiile de pardoseală din beton sunt potrivite ideal pentru astfel de medii, rezistând la descărcări obișnuite și de rutină de apă clocotită. În funcție de specificații, pardoselile DURACRETE sunt rezistente la șocuri termice de la -40°C până la +130°C.