DURACRETE ARE PROPRIETATI ANTIBACTERIENE CARE CONFERA O PARDOSEALA EXTREM DE IGIENICA

AVANTAJELE pardoselii din beton poliuretanic DURACRETE antibacterian Sistemele de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE: – pardoseala antibacteriana extrem de igienica care confera o siguranta alimentara ridicata, emisii scazute. – curățarea si intretinerea unei pardoseli are o importanta deosebita pentru a asigura un mediu de lucru sigur și atractiv. Sistemele de pardoseli DURACRETE pot fi curatate, igienizate eficient la un standard comparabil cu suprafetele de oțelul inoxidabil. – pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE este densa, impermeabila și non-biodegradabila, deci nu va susține creșterea bacteriilor sau fungilor. Soluțiile de pardoseli din beton poliuretanic antibacteriane sunt utilizate în întreaga industrie alimentară și farmaceutică unde sunt necesare cele mai înalte standarde de igienă.

DURACRETE Nu contamineaza alimentele.

Pardoseala antibacteriana DURACRETE este impermeabila, neabsorbanta, fără a fi nevoie de aditivi biocid, lavabil și non-toxic.
DURACRETE este acreditat pentru utilizare în industria alimentara care are implementat sistemul de calitate HACCP și poartă, de asemenea, eticheta de aur Eurofins Indoor Air Comfort pentru emisii reduseDURACRETE este fara solvent si respecta standardul EN 4120.

Curățenia unei pardoseli este de maximă importanță pentru a asigura un mediu de lucru sigur și atractiv. Pardoseala DURACRETE poate fi igienizata eficient la un standard comparabil cu oțelul inoxidabil. Este dens, impermeabil și non-biodegradabil, deci nu va susține creșterea bacteriană sau fungică. Soluțiile de pardoseală din beton sunt utilizate în întreaga industrie alimentară și farmaceutică unde sunt necesare cele mai înalte standarde de igienă.