Categories: Blog

Pardoseala antibacteriana DURACRETE in judetul Galați

DURACRETE

De ce să alegeţi pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE?

Sistemele de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE folosesc o tehnologie unică pe bază de răşini poliuretanice care conferă pardoselilor industriale o rezistenţă excepţională la substanţe chimice agresive, şocuri termice şi mecanice, impact extrem, asigurând o soluţie de neegalat pe termen foarte lung pentru pardoseli durabile.

Ce face din pardoseala DURACRETE o soluţie unică?

Sistemele de pardoseli antibateriene, igienice DURACRETE oferă finisaje deosebite pentru pardoseli industriale cu aplicaţii în industria alimentară, a băuturilor, Horeca, chimică şi farmaceutică. Acestea oferă un sistem de pardoseli din beton poliuretanic fără puncte de îmbinare, uniform, care creează un mediu de lucru sigur şi plăcut. Dense şi impermeabile, suprafeţele finisate cu pardoseala antibacteriana din beton poliuretanic DURACRETE îşi păstrează integritatea la temperaturi de până la 150°C şi s-a dovedit că îndeplinesc cele mai stricte cerinţe de igienă şi curăţenie, unde, o pardoseală extrem de puternică şi de lungă durată, este esentială. Pentru siguranţa alimentelor si a angajaţilor, sunt disponibile diferite sisteme de pardoseala antibacteriana DURACRETE cu diferite profile, texturi anti-alunecare, netede cu aspect mat sau lucios.

Larex Global Floor-LGF Un partener de încredere pentru pardoselile dvs.

Solutiile complete pentru pardoseli industriale si asistenţă tehnică ia în calcul întregul ciclu de viaţă al unui sistem de pardoseală cu proprietati bacteriostatice din beton poliuretanic DURACRETE pentru a identifica sistemul de pardoseală antibacteriana din beton poliuretanic DURACRETE de cea mai bună calitate, cea mai durabilă, cea mai sustenabilă şi optima din punct de vedere calitativ si financiar pe termen lung. Pardoselile antibacteriane din beton poliuretanic DURACRETE sunt proiectate pentru a se adapta nevoilor specifice ale fiecărui client, aplicaţie sau domeniu, unde viteza de aplicare şi intarirea in maxim 5 ore sunt esentiale pentru reluarea rapidă a productiei din industria alimentara, industria farmeceutica, industria chimica, industria automotive, industria de armament si munitie, industria Horeca, spitale, laboratoare, cabinete stomatologice, spalatorii auto, etc.

Larex Global Floor – LGF aplicator autorizat in judetul Galați ofera soluțiile complete pentru pardoselile industriale. DURACRETE contribuie la sustenabilitate din mai multe puncte de vedere pe întreaga perioadă de viață.

Pardoselile Industriale antibacteriane DURACRETE sunt folosite pe scara larga la nivel global, de peste 31 de ani, multe dintre pardoselile vechi fiind inca in functiune.

Sistemele de pardoseli antibacteriane din beton poliuretanic DURACRETE a devenit o referință de top pentru industria alimentară, industria farmaceutica, industria chimica, industria automotive, spitale, bloc operator, laboratoare, cabinete medicale, etc., cu această combinație de performanțe pe termen lung și certificările independente,
pardoselile antibacteriane DURACRETE detin certificatul Indoor Air Comfort Gold Label (Calitatea aerului in spatiile interioare), dupa testari independente ale continutului de Compusi Volatili Organici (VOC) si audit de management al calitatii si al procedurilor de control al productiei.
Sistemele de pardoseli antibacteriene din beton poliuretanic DURACRETE detin certificare HACCP, pentru utilizare in facilitati de productie ce opereaza in sistem de control al sigurantei alimentare HACCP.

Pentru pardoseli antibacteriane durabile, rezistente la solventi, in medii umede si uscate igienice, va recomandam urmatoarele sisteme: DURACRETE MF, DURACRETE MF40-AS antistatic, DURACRETE TZ-AS antistatic, DURACRETE HF, DURACRETE UD, DURACRETE HF, DURACRETE DP, DURACRETE HPQ, DURACRETE MT, DURACRETE DP-AS antistatic, DURACRETE HPQ-AS antistatic, nu au egal, iar aplicatorul autorizat – Larex Global Floor –LGF in judetul Galați va ofera garantia de buna executie pentru aplicarea oricarui sistem de pardoseala antibacteriana din beton poliuretanic DURACRETE cu polita de asigurare, dorind sa reducem grijile dvs. pe termen lung.

Implementarea unor sisteme de pardoseală din beton poliuretanic DURACRETE cu proprietati antibacteriene si intretinerea acestora presupune confruntarea cu un element cheie al sustenabilității: consumul de resurse naturale.

Longevitatea, durata de viata extreme de mare a sistemelor de pardoseală antibacteriană din beton poliuretanic DURACRETE, este unul dintre atributele esentiale ale pardoselii antibacteriane DURACRETE, multe pardoseli au o vechime de peste 30-40 de ani fiind încă în folosință, aspect care duce la economisirea de resurse financiare pe termen lung si salvarea resurselor naturale (materii prime). Ce poate fi mai risipitor în materie de materii prime, sistarea productiei, timp și energie, decât decopertarea și aruncarea unei pardoseli după 2-3 ani.

Contribuția pardoselilor atibacteriene din beton poliuretanic DURACRETE la protecția climatului și economisirea energiei este demonstrată și prin evaluarea independentă a impactului asupra mediului.

Un alt element important al construcției sustenabile este protejarea sănătății instalatorilor pardoselii, dar și a utilizatorilor clădirii. Pardoselile antibacteriene din beton poliuretanic DURACRETE contribuie la aceasta prin nivelele reduse de emisii în aer și prin faptul că nu contaminează, fapt confirmat din nou de experți independenti.

Sistemele pentru evaluarea sustenabilității unei clădiri devin tot mai importante în industria construcțiilor, și confirmă contribuția pardoselilor antibacteriene din beton poliuretanic DURACRETE la realizarea unor construcții sustenabile.

În cadrul exploatării zilnice, pardoselile antibacteriane din beton poliuretanic DURACRETE ajută clienții din multe sectoare ale industriei să își satisfacă nevoile privind sustenabilitatea, de exemplu: manipularea în condiții de siguranță a substanțelor chimice în industria chimică și farmaceutică. Protejând betonul de substanțe chimice agresive și nocive, pardoselile antibacteriane din beton poliuretanic DURACRETE contribuie la reținerea în siguranță a substanțelor chimice și previne deversarea lor în mediul înconjurător. Un alt aspect al sustenabilității în operațiunile industriale este siguranța la locul de muncă, unde rezistența la alunecare a pardoselilor antibacteriane DURACRETE poate contribui la evitarea accidentelor și a leziunilor cauzate de alunecare sau căderea personalului care lucreaza in zone umede etc.

Întrebări frecvente despre betonul poliuretanic DURACRETE

Îți prezentăm câteva zone în care pardoselile DURACRETE pot fi aplicate cu succes.

Zone industriale

• Pardoseli DURACRETE pentru Hale de producție
• Pardoseli DURACRETE pentru Hale de depozitare
• Pardoseli DURACRETE hale, fabricii în domeniul alimentar
• Pardoseli DURACRETE pentru industria farmaceutica,
• Pardoseli DURACRETE pentru automotive
• Pardoseli DURACRETE pentru industria chimica, Instituții publice
• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru spitale, cabinete, farmacii
• Pardoseli DURACRETE pentru Primării, spatii publice.
• Pardoseli DURACRETE pentru bucatarii si săli de evenimente
• Pardoseli DURACRETE pentru Case de tineret
• Pardoseli DURACRETE pentru Biblioteci
• Pardoseli DURACRETE pentru laboratoare scoli, licee, universitati.
• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru bucatarii grădinițe

Zone comerciale

• Pardoseli DURACRETE pentru magazine
• Pardoseli DURACRETE pentru restaurante
• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru mall-uri
• Pardoseli antibacteriene DURACRETE farmacii
• Pardoseli antibacteriene DURACRETE pentru Carmangerii
• Pardoseli DURACRETE TC-CS pentru spălătorii auto exterioare si spalatori auto interioare.
• Pardoseli DURACRETE pentru Spații de producție
• Pardoseli DURACRETE pentru depozite logistice cu trafic greu.
zone rezidențiale
• Pardoseli DURACRETE pentru garaje
• Pardoseli DURACRETE pentru subsoluri
• Pardoseli DURACRETE cu rezistentă chimica extremă pentru CRAME de vin
• Pardoseala DURACRETE antibacteriană si igienică pentru bucătării
• Pardoseală DURACRETE pentru suprafete umede, băi, vestiare, dus.
• Pardoseală DURACRETE mată pentru scări, holuri cu trafic intens.
• Pardoseală DURACRETE TC-CS pentru terase exterioare
• Pardoseli DURACRETE TC-CS pentru trotuare

Pardoselile din industria alimentara, din fabrici de procesare a alimentelor sunt supuse unor solicitari extrem de mari cum ar fi: Socuri termice prin spalarea pardoselii cu jet de abur, solicitari mecanice extreme prin manipularea carucioarelor cu roti metalice, plastic dur, etc., solicitari chimice prin expunerea la diferite produse secundare alimentare utilizate in procesul de productie din industria alimentara, cum ar fi grăsimile, uleiurile, sângele, soluțiile de zahăr și acizii alimentari naturali. Aceste substanțe pot provoca daune importante la un suport neacoperit cu un sistem de protectie, punând în discuție integritatea igienică și structurală a pardoselii.
Sisteme pardoseli DURACRETE.

Sistemele de pardoseli din beton poliuretanic DURACRETE cu proprietati antibacteriene sunt disponibile într-o gamă largă de texturi, cu suprafete antiderapante, suprafete netede cu aspect mat in diferite grosime in functie de tipul de exploatare la care va fi supusa pardoseala din mortar poliuretanic DURACRETE, sistemele de pardoseala DURACRETE recomandate pentru industria alimentara sunt: Sisteme pardoseli DURACRETE.

Un aspect cheie ar trebui să fie igiena. Sistemele de pardoseala DURACRETE oferă clienților o performanță sporită de igienă datorită unei combinații de finisaje perfecte, ușor de curățat, cu proprietati bacteriostatice, obtinandu-se pardoseli antibacteriene.
De asemenea, trebuie luată în considerare rezistența la alunecare prin selectarea unor sisteme de pardoseli DURACRETE cu rezistenta la alunecare, în special în zonele de prelucrare, procesare umedă sau în zonele în care se realizeaza curățarea cu jet apa sub presiune sau jet abur fierbinte.
Pardoselile din industria alimentara ar trebui realizate cu pante corespunzatoare catre sistemele de drenare a apelor uzate (rigole inox, sifoane inox). Pardoselile din rasina poliuretanica pot fi instalate într-o gamă de texturi pentru a oferi un echilibru corect între curățenie și rezistență la alunecare.
Poliuretanii sunt adesea cea mai potrivită opțiune pentru zonele de producție din industria alimentara, datorită capacității acestei substanțe chimice din rășină poliuretanica de a combina proprietăți impresionante de durabilitate, igienă și siguranță. Pardoselile DURACRETE sunt certificate HACCP International, au fost testate special pentru a vă asigura că oferă toate proprietățile igienice necesare pentru amplasarea intensivă, pe scară largă din industria alimentara, pentru a se asigura că vor respecta toate legislațiile și standardele de bune practici necesare.

Acesta este de obicei descris ca destrămarea structurii polimerice a pardoselii, astfel încât să nu mai poată îndeplini funcția sa. Acest lucru este frecvent întâlnit la pardoselile din industria alimentara si de procesare a alimentelor unde există expunere la uleiuri fierbinți, jet de abur fierbinte, zaharuri, acizi și grăsimi care vin în contact cu o pardoseala care nu are proprietățile de rezistență chimică necesare. Pentru a avea un rezultat garantat, va recomandam pardoselile din beton poliuretanic DURACRETE cu rezistenta chimica extrem de mare confom tabel tabel chimic.

Șocul termic apare atunci când temperatura mediului se schimbă semnificativ și instataneu, ceea ce poate duce la afectarea pardoselii din industria alimentara dacă nu a fost selectat un sistem de pardoseala corespunzator.
Șocul termic poate apărea din mai multe motive, cum ar fi: curățarea cu jet abur fierbinte, deschiderea cuptoarelor fierbinți sau a ușilor către camerele frigorifice, manipularea rastelelor cu roti metalice fierbinti, etc. Larex Global Floor-LGF SRL va recomanda sistemele de pardoseli cu rezistenta termica DURACRETE in functie de temperaturile la care va fi supusa pardoseala, se selecteaza grosimea sistemului de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE, sunt disponibile urmatoarele grosimi de pardoseala DURACRETE: 4 mm, 6 mm, 9mm, 12 mm.

DURACRETE intarire in 5 ore.

Revenirea rapida in productie. AVANTAJELE pardoselii din mortar poliuretanic DURACRETE: Economisirea de bani datorită perioadei de oprire a producției foarte scurte sau deloc. Uneori oprirea producției nu este chiar o opțiune. Soluțiile de pardoseală din mortar poliuretanic DURACRETE, aceasta poate fi aplicata pe suporturi cu umiditate ridicata.
Sistemele DURACRETE ofera un avantaj considerabil intrucat se intaresc extrem de rapid si pot fi puse in functiune dupa numai 5 ore de la aplicare la o temperatura de 10ºC.
Pardoselile DURACRETE sunt ideale pentru instalarea peste noapte. NU o reparatie locala, ci o pardoseala din mortar poliuretanic DURACRETE premium executata intr-un timp extrem de rapid, asigurand o durata de viata de peste 31 ani.
Revenirea rapida in productie. Economisirea banilor. Pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE este neintrerupta de la sfârșitul amestecării, astfel încât poate fi utilizata pentru instalațiile dintr-o fabrică care funcționează, fără ca aceasta să aibă întreruperi.
Sunt disponibile specificații de întărire rapidă care permit punerea în funcțiune a podelei după 5 ore, chiar și la 10°C
permițând instalarea peste noapte, reducând la minimum timpul de aplicare. Nu doar o reparație locala, ci o pardoseala DURACRETE complet functionala. Soluțiile de pardoseală DURACRETE sunt tolerante pentru umiditatea substratului și pentru a nu se îndepărta direct de la mixer. Cu o serie de specificații care oferă o cură rapidă la temperaturi de răcire, pot fi puse în funcțiune după 5 ore la 10°C. DURACRETE este ideal.

Urmatoarele tipuri de suport sunt cunoscute ca fiind potrivite pentru a accepta aplicarea de pardoseli DURACRETE.

• pardoseala beton
• sape semiuscate cu continut de minim 350 kg ciment/mc sau sape din agregat/ nisip/ ciment fin acrilic modificat cu polimeri
• beton granitic
• suprafete Terrazzo pe baza de ciment
pardoseli DURACRETE aplicate anterior
• metal, Otel moale
• suprafete placaj de exterior (25mm placaj marin)

Urmatoarele tipuri de suport sunt considerate nepotrivite:

• suport sape nemodificate de nisip/ciment
• suport asfalt/bitum
• suport caramida sau pavimente bloc
• suport magnezit
• suport otel galvanizat
• suport otel inoxidabil
• suport cupru
• suport aluminiu
• suport lemn (cu exceptia placajului de exterior)
• suport blocuri aerate de ciment
• suport pardoseli cu gresie
• suport piatra naturala

Cu detalii tehnice suplimentare, inclusiv transmiterea prin posta sau realizare unei mostre din aceste sisteme in santier in suprafata de 2mp.

Aveți încredere! Lucrarile execute de Larex Global Floor-LGF. Ne reprezinta!

Suntem la un click distanță dacă aveți întrebări sau curiozități – Echipa Larex Global Floor-LGF Baia Mare, Cluj Napoca, Sibiu.

Vezi și celelalte articole din Blog, cu idei inovatoare, inspirație și modele de lucru din portofoliul nostru.

SOLICITĂ O OFERTĂ SAU SFAT despre pardoseala DURACRETE Gratuit!!!

          Tel. 0729.000.444 si adresa e-mail suport@duracrete.ro, ofertare@duracrete.ro, www.duracrete.ro

adminDURACRETE

Recent Posts

Studiu De Caz Pardoseală Antistatică Din Beton Poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX – In Judetul Vrancea

Beneficiarul a ales un sistem de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX. În prima etapă, Larex Global…

2 ani ago

Studiu De Caz Pardoseală Antistatică Din Beton Poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX – In Judetul Vaslui

Beneficiarul a ales un sistem de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX. În prima etapă, Larex Global…

2 ani ago

Studiu De Caz Pardoseală Antistatică Din Beton Poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX – In Judetul Valcea

Beneficiarul a ales un sistem de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX. În prima etapă, Larex Global…

2 ani ago

Studiu De Caz Pardoseală Antistatică Din Beton Poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX – In Judetul Tulcea

Beneficiarul a ales un sistem de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX. În prima etapă, Larex Global…

2 ani ago

Studiu De Caz Pardoseală Antistatică Din Beton Poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX – In Judetul Timis

Beneficiarul a ales un sistem de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX. În prima etapă, Larex Global…

2 ani ago

Studiu De Caz Pardoseală Antistatică Din Beton Poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX – In Judetul Suceava

Beneficiarul a ales un sistem de pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE MF ANTI-EX. În prima etapă, Larex Global…

2 ani ago