DURACRETE intarire in 5 ore.

AVANTAJELE pardoselii din mortar poliuretanic DURACRETE: Revenirea rapida in productie. Economisirea de bani datorită perioadei de oprire a producției foarte scurte sau deloc. Uneori oprirea producției nu este chiar o opțiune. Soluțiile de pardoseală din mortar poliuretanic DURACRETE poate fi aplicata pe suporturi cu umiditate ridicata. Sistemele DURACRETE ofera un avantaj considerabil intrucat se intaresc extrem de rapid si pot fi puse in functiune dupa numai 5 ore de la aplicare la o temperatura de 10ºC. Pardoselile DURACRETE sunt ideale pentru instalarea peste noapte. NU o reparatie locala, ci o pardoseala din mortar poliuretanic DURACRETE premium executata intr-un timp extrem de rapid, asigurand o durata de viata de peste 31 ani.

Revenirea rapida in productie. Economisirea banilor.

Pardoseala din beton poliuretanic DURACRETE este neintrerupt de la sfârșitul amestecării, astfel încât poate fi utilizat pentru instalațiile dintr-o fabrică care funcționează, fără ca acesta să aibă întreruperi. Sunt disponibile specificații de întărire rapidă care permit punerea în funcțiune a podelei după 5 ore, chiar și la 10°C permițând instalarea peste noapte, reducând la minimum timpul de aplicare. Nu doar o reparație locala, ci o pardoseala DURACRETE complet functionala.
Uneori oprirea producției nu este chiar o opțiune. Soluțiile de pardoseală DURACRETE sunt tolerante pentru umiditatea substratului și pentru a nu se îndepărta direct de la mixer. Cu o serie de specificații care oferă o cură rapidă la temperaturi de răcire, pot fi puse în funcțiune după 5 ore la 10°CDURACRETE este ideal pentru instalarea peste noapte. Nu este o reparație de urgență, ci o pardoseala DURACRETE adecvată – rapid!