Pardoseala antibacteriana

Va invitam sa faceti un tur virtual al websiteului nostru, ce prezinta toate locurile frumoase realizate de Larex Global Floor – LGF – in peste 31 de ani de experienta in domeniul executiei de pardoseli DURABILE.

 

 

 Compania Larex Global Floor – LGF a fost infiintata in 1990, fiind o afacere de familie, in prezent la a doua generatie.
Inca de la inceputul activitatii noastre misiunea si pozitionarea in piata au fost foarte bine definite, oferind solutii complete de proiectare, furnizare si instalarea sistemelor de pardoseli din beton poliuretanic cu proprietati antibacteriene avand toate certificarile pentru industria alimentara. Sistemele de Pardoseala din mortar poliuretanic Duracrete pot veni in contact direct cu alimente.

Specializare, Certificari Larex Global Floor – LGF

Planul de instruire continua al echipei Larex Global Floor – LGF oferă o eficenta foarte ridicata, cofirmata de auditori interni si externi.

 Prin atributele precizate mai jos in triunghi compania Larex Global Floor exceleaza in implementarea serviciilor de pardoseli din beton poliuretanic Duracrete si rasini epoxidice la proiecte complexe si majore.

Succesul proiectelor executate de Larex Global Floor – LGF este sustinut de: solutii tehnice complete si garantate, proceduri controlate, materiale premium, personal specializat si autorizat ISSU, partenerii nostri care sunt consacrati, la nivel mondial fiind lideri, cum ar fi: SIKA, BASF, Bauder, Conica, Duraplan, Caparol, Disbon etc.

Succesul nostru este asigurat de servicii premium-inovatoare, determinat de competențele dezvoltate în 6 direcții:

– personal calificat și în continuă perfecționare

– utilizarea de materii prime inovatoare de la cei mai importanți producători la nivel mondial

– dotarea tehnică de ultimă generaţie

– servicii de consultanță tehnică de specialitate = SOLUȚII DURABILE

– termene de execuție respectate

– execuție la cele mai înalte standarde bazată pe experiența de peste 31 de ani si certificatul TUV implementat 100% în domeniu, pardoselile din beton poliuretanic antibacterian sunt garantate cu polita de asigurare